Förbättra och förenkla med Viktväktarnas matkasse

Är du tom på inspiration när det gäller matlagning och kanske även behöver tips på sunda recept? Då kan Viktväktarnas matkasse vara rätt alternativ för dig. Hälsosam matlagning där du dessutom slipper att leta ingredienser på egen hand.

Här får du lära dig mer om vad Viktväktarnas matkasse går ut på. En enkel tjänst som både förbättrar och förenklar matlagningen.

Vad är Viktväktarna matkasse?

För dig som vill äta god mat, men ändå inte oroa dig över att gå upp i vikt är ViktVäktarna matkasse i samarbete med Linas Matkasse rätt val. Det är en matkasse som gör det enkelt att laga sund mat i vardagen. Du slipper planera din kost och du behöver heller inte släpa hem tunga matkassar från butiken. Helt enkelt en förbättrad diet som dessutom är enkel att fixa till.

Innehållet i matkassen

Varje ViktVäktarna matkasse består av recept samt råvaror för två alternativt fyra personer. Totalt får du tre till fem middagar i veckan. Det är ViktVäktarnas kostexperter som tagit fram recepten utifrån det egna Points®systemet. När du beställer en matkasse får du varje vecka välja mellan totalt sju nya recept. Eftersom det är ett samarbete med Linas matkasse kan du dessutom lägga till annat från utbudet, till exempel en matkasse för barnen eller en festmiddag.

Recept på maträtter